Denne hjemmeside støtter ikke din internetbrowser. Vi anbefaler, at du skifter til Chrome, Safari, Edge eller firefox

Smykker

Guldsmed siden 1999

Takket være min læremester Hans-Diether Dauth, som lærte mig alt lige fra håndgravering, ædelstenstensfatning og gemmologi har jeg kunnet afslutte min guldsmedelære i Bremen i Tyskland med et svendebrev med guldmedalje i 1998. Dette brede spektre af guldsmedearbejdet har været grobund for at give mig modet til at flytte til Listed Havn og åbne mit guldsmedeværksted med butik i 1999. De første mange år producerede jeg alle smykker selv i værkstedet på Bornholm, men igennem årene med større efterspørgsel har jeg været så heldigt at kunne indgå samarbejde med nogle af verdens førende guldsmedeværksteder og diamantleverandører i bl. a. Tyskland, Østrig og Schweiz om kooperation i produktionen.

Verdens første frit svævende brillant

Igennem de sidste 20 år har man på Listed Havn kunnet købe utallige variationer af smykkerne med den "svævende" brillant. I begyndelsen drejede det hele sig om fingerringen, hvor brillanten er løst "klemt inde" under en bøjle, som gør at brillanten ved kroppens bevægelse vibrerer lidt og dermed fanger lyset i alle facetter og skinner helt ekstraordinært. I mellemtiden findes der udover fingerringe også armringe, armbånd, halskæder, øreringe og endda manchetknapper. Mange af modellerne er unika og er du ikke lige i nærheden af Listed havn er du altid velkommen til at kontakte mig via telefon eller mail for at høre mere om de nyeste kollektioner eller få tilsendt nogle billeder.

Armbånd med svævende brillant

Hverdagssmykket i 18 kt guld med frit svævende brillant og gråt nylon bånd. Armbåndet er nyeste skud på stammen i kollektionen med den frit svævende brillant og tåler at blive brugt hver dag.

The Cushion Collection

Den nye Cushion Collection

Fascinationen af cushion cut diamonds i forskellige fancy colours, sat i tunge, meget kraftige 18 kt guldringe. Designet minder om gammeldags "Signet"- ringe, men grundet farvespillet i diamanterne og især diamanternes hårdhed, vil ringen på trods af sit maskuline udseende altid fremstå med en knivskarp facetteret diamant, som jo mere ringen bliver brugt vil fremstå mere strålende end nogensinde.

The diamond mirror collection

The diamond mirror collection.

Som navnet antyder handler det sig her om en smykkekollektion, som findes både som ring, ørering, halskæde or armbånd, hvor diamanten er "klemt" ind mellem to såkaldte spejlflader. Disse spejlflader er højglanspolerede guld- eller hvidguldsoverflader, som bevirker at alt lys, som skinner i diamanten bliver reflekteret og stråler op igennem smykket. Samtidig dannes der et spejlbillede af selve diamanten, som derved virker større end den egentlig er.

For mere information kontakt Sebastian på telefon 20225305 eller mail.

Kurv

Ikke flere produkter der kan købes