Denne hjemmeside støtter ikke din internetbrowser. Vi anbefaler, at du skifter til Chrome, Safari, Edge eller firefox

SALE - mere end 50% rabat på udvalgte ure - Shop nu

Om Sebastian Frost

Historie

Efter at være færdig uddannet som guldsmed i Bremen/Tyskland i 1998 flyttede Sebastian Frost til Listed på Bornholm for at åbne værksted og butik i det gamle frysehus på havnen. Dette er sidenhen blevet basen for Sebastian og hans familie, som her på Bornholms nord-øst kyst har skabt deres eget univers med smykke- og ur showroom, guldsmedeværksted, Bay Frost Bar og overnatningsstedet Atelier Frost. 

Smykker

Lige siden Sebastian Frost åbnede sit værksted på Listed havn for første gang i foråret 1999, har hans mission været, at kombinere det know- how han havde opbygget under uddannelsen i Bremen i Tyskland med nye designs, som afspejler de rene skandinaviske linjer på Bornholm. Målet er - og har hele tiden været - at være med til at skabe smykker, som overbeviser i deres enkelthed og samtidigt har noget helt specielt over sig. " Når man kigger på smykket gentagene gange i løbet af dagen i mange dage, uger , måneder og år, skal man ikke blive træt af synet- derfor skal designet være så enkelt som muligt, ja nærmest maskulint" udtaler guldsmeden. Fra i starten at have tilværket alle smykkerne selv, har Sebastian løbende været heldigt at kunne indgå samarbejde med nogle af verdens førende guldsmede og diamantværksteder om kooperationen af produktion af smykkekollektionerne.

Fra smykker til ure

I starten drejede det sig for Sebastian mest om at skabe et ur, som designmæssigt lå tæt op ad hans helt enkle, tidsløse smykker. Det var her Classic Collection blev født. Ultratynde ure med schweizisk urværk, ridsefrit safirglas og ruskindsrem med matbørstede overflader i kontrast til de blankpolerede visere og index. Sidenhen er det blevet til nye kollektioner år efter år. Fra hverdagsuret Casual Collection og outdoormodellen Automatic Collection over retrouret My Year Collection som fås med årstallene 1940-2025 på urskiven hen til den limiterede 1977 edition som er inspireret af Sebastians farfars ur fra 70 erne.

Listed, Bornholm

Listed Havn er omdrejningspunktet for hele vores tilværelse. Det er her vi bor og det er her vi hilser vores gæster velkommen i vores univers af smykker, ure, kølige drinks i solen og en tilbagelænet atmosfære direkte på havnekajen.

Læs mere om vores showroom, bar og atelier på Bornholm

Kurv

Ikke flere produkter der kan købes