Denne hjemmeside støtter ikke din internetbrowser. Vi anbefaler, at du skifter til Chrome, Safari, Edge eller firefox

SALE - mere end 50% rabat på udvalgte ure - Shop nu

Showroom & Bar

Det gode liv på Listed havn

Siden familien Frost i 1999 har overtaget det gamle frysehus på havnen i Listed, har de gjort deres drømme til virklighed og skabt deres bud på det gode liv på Listed havn. Omdrejningspunktet i hele ejendommen er ur- og smykkeudstillingen på både 1. salen og i stueetagen, kombineret med BAY FROST BAR i første parket til havnekajen. Her er det muligt at nyde fantastisk kaffe, et kæmpe udvalg gin & tonic, vin, øl og charcuterie i fred og ro til bølgernes skvulp. Konceptet er igennem årene løbende blevet tilpasset og afspejler familien Frosts ønske om, at forkæle deres gæster på Listed Havn med et udvalg af skiftende delikatesser, svævende brillanter, cocktails, unikke ure, champagne, vin og mere. Nyd et glas på den fredfyldte lille havn, langt væk fra turistmængderne i de andre byer og vær velkommen til at have del i familiens bud på det gode liv i Listed.

Showroom with a view

Ur- og smykkeudstillingen med udsigt over hav og havn kombinerer Sebastian Frosts guldsmedeværksted et showroom i de lokaler, som i gamle dage husede ishus og fiskemodtagelse. Det er her guldsmeden lader sig inspirere til nye kollektioner og det er her man møder guldsmeden personligt, for at få et indblik i hans nyeste kreationer.

Et roligt paradis

Nyd et glas på den fredfyldte lille havn, langt væk fra turistmængderne i de andre byer. Vi glæder os til at se dig og forkæle alle dine sanser i Listed.

Bay Frost Bar på Facebook

Kurv

Ikke flere produkter der kan købes